dilluns, 16 de maig del 2011

Immersió entre setmana


Després de suspendre la immersió de les jornades Mares de Premiasub gràcies a la tempesta de llevant del cap de setmana, aquest dimecres, aprofitant que a Badalona era festa, la Ju i jo vàrem apropar-nos fins a Tossa per a fer una immersió.

Tot solet a la Banyera!!!
Realment poder fer coses d’aquestes és un privilegi. Totalment sols al centre de submarinisme i amb molt poca companyia a l’aigua: només dos submarinistes que sortien quan nosaltres entravem i dos que estaven a la banyera en sortir; però és que encara estem tot just a maig i és un dia laborable! La mar plana i la temperatura més que correcte, uns 18º a l’entrada i uns 16º a 20 metres. Amb els vestits secs, ja sense el forro polar a sota, no te n’adones, i això que ja portava els guants i la caputxa de 3 mm, o sigui el que faig servir a l’estiu.

El recorregut en morat. La imatge crec que és d'un llibre d'Andreu Llamas
Vàrem fer un recorregut bastant bàsic: entrada per la banyera, i al primer trencant a la dreta, tot seguit la paret que quedava a la nostra esquerra fins a la cova. Allà vàrem “saltar” per sobre i seguint amb la paret a l’esquerra arrives a la banyera un altre cop (si no et perds, és clar).

Bastant vida de bona mida, especialment sards; fins a tres morenes de tamany considerable;  un dels pops més grans que hem vist i un munt de cargols de mar. La visibilitat bona, més de 10 metres i la llum d’un dia radiant: una gran immersió.
Jo mateix sortint. Mola el sec, eh?

El comentari de la Ju: Es nota que la mar menuda és el pol d'atracció dels submarinistes catalans. Tot i ser un dimecres qualsevol del mes de maig ens vem creuar amb dues parelles més de bussejadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.