dilluns, 4 d’abril del 2011

XXII saló de la Immersió de Cornellà. 3 i final.

Doncs finalment només queda la part principal de la Fira: saludar als amics amb els que compartim immersions, complicitats i intercanvis monetaris dins aquest món del busseig: centres i tendes; instructors i prescriptors.

Els de PalamósDive Center estrenaran local al mateix port. Entre altres coses oferiran Nitrox a 1€, iniciativa que compta amb el meu beneplàcit, naturalment, perquè aquest any sí que cau el curs de Nitrox. El que oferien ells, però, no m’acaba de convèncer. Només una immersió? Em pensava que eren dues. De totes maneres segur que ens hi passem: Boreas + Nitrox = gran immersió!!

Anna i Carles. Foto de J.A. Ribas
 També vàrem fer la obligada visita a en Carles i l’Anna de Mateua Dive, que és el nostre centre de referència, on fem la majoria d’immersions. Ells estaven promocionant el carnet BBC, una bona idea que ofereix descomptes a 6 centres de la Costa Brava, de Lloret a Roses. He de dir que nosaltres el vàrem amortitzar amb el curs d’Avançat que vam fer amb ells i després li vàrem treure profit als descomptes.



Destacar també la presencia de Subsiluet de Llavaneres, als que fa temps que no visitem; Premià Sub, el darrer (i positiu!) descobriment de la temporada passada; els de Cala Montjoi, on anirem quan l’Adrià sigui més gran; i un nou centre a Torredembarra Mrotadiving (pitjor nom impossible!!) que potser visitarem després del darrer fiasco amb els de La Botiga del Mar (immersió cara + parking del port = mai més!!!).

Sobre les tendes no m’allargaré, donen al saló un toc de zoco amb ofertes i liquidacions que no m’acaba d’agradar, però suposo que hi ha gent que aprofita per trobar bons preus.

Lloc destacat pels estands de viatges de submarinisme, que hi eren tot i que la setmana anterior estaven a Madrid al Dive Travel Show. Aquest any ens hem mirat ofertes per anar a Columbretes, no sabem si un cap de setmana en la San Sebastián o un viatge ràpid d’un sòl dia.

Per últim apuntar que ens vam trobar el propietari de la tenda Underwater Dreams de Badalona, que ja s’ha jubilat, però que ens va ser de gran ajuda quan començàvem a capbussar-nos. Una llàstima que estigui tancada, un lloc de confiança.

El comentari de la Ju: Aquest any tornarem a fer-nos el carnet BCB. Centres de confiança en els millors llocs i amb descompte... Amb el que costa tot el relacionat amb bussejar una rebaixeta sempre és d'agraïr.



Ja he dit que la foto és de J.A. Ribas. N’hi ha 99 més a Sensaciones.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.